Hvalpe

6. september 2020.
Nu er hvalpene blevet syv uger gamle og om en uge er de allerede klar til at komme ud til deres nye familier. I torsdags var de hos dyrlægen for at blive chipmærket og i næste uge skal de vaccineres og have et sundhedstjek. Vi har taget nye billeder af dem i dag.

Art Norbells See’N Flashback

Art Norbells Wanna be See’N

Art Norbells Wanna be a Rider

Art Norbells See U Later

Art Norbells See’N Deja-vu

 

30. august 2020.
Så er hvalpene allerede blevet seks uge gamle. De er aktive og vågne mange timer om dagen nu og er begyndt at lege i haven og på vores terrasse. I næste uge skal de ned til dyrlægen og blive chipmærket.

 

23. august 2020

Hvalpene er blevet fem uger gamle og om kun tre uger er de gamle nok til at komme ud i deres nye familier. I dag havde hvalpene besøg af en dejlig familie fra det midt-jyske som skal have en lille hvalpe pige. Hvalpene får nu mad tre gange om dagen og de er blevet meget mere vågne, frække, sjove og opmærksomme. Om en uges tid skal de ned til dyrlægen for at blive chipmærket. Vi har taget nye billeder af dem her til aften.

 

16. august 2020.
Så er hvalpene allerede fire uger gamle, sikke tiden dog flyver! For fem dage siden begyndte de at få opblødt hvalpemad for første gang, det tog lige et par dage før de vænnede sig til den nye mad, men nu elsker de det. De er blevet utrolig livlige og meget mere vågne – de er ikke længere så usikre på benene og kan både løbe rundt, gø, logre med halen og lege indbyrdes. I dag har vi taget nye billeder og hvalpene har haft besøg af nogen dejlige mennesker, som er nye kommende hvalpe forældre.

9. august 2020.
Tiden går stærkt og hvalpene er allerede blevet 3 uger gamle, de er så småt at gå rundt og vi kan se de er blevet opmærksomme på lyde og omgivelserne omkring sig, de er også begyndt at lege sammen indbyrdes og logre med halen. Det varer ikke længe før de første gang skal prøve at spise opblødt hvalpemad som supplement til moderens mælk. Vi har taget et par nye billeder af dem her til morgen…

2. august 2020.
Hvalpene er blevet to uger gamle, de har alle sammen fået øjne og er super livlige. Det varer ikke mange dage før de kommer op på deres ben og begynder at gå rundt så i morgen udvider vi deres hvalpegård så de får ekstra meget plads at boltre sig på. Vi har taget et par nye billeder af dem i dag søndag.

26. juli 2020.
Så er hvalpene blevet en uge gamle, de har det alle sammen godt, de spiser, sover og tager på efter planen. De bliver vejet dagligt og da de blev født vejede de i gennemsnit 144 gram og i dag vejer de i snit 229 gram, så det er meget fint. Vi har taget et par nye billeder af dem lørdag eftermiddag.

20. juli 2020
Lørdag eftermiddag og aften fødte Kelly fem små hvalpe. Fire tæver, hvoraf de tre er sorte og en enkelt er fawn og så kom der slutteligt en enkelt lille fawn han. Hannen havde en hård fødsel men efter lidt førstehjælp fik vi pustet liv i ham – han er en rigtig fighter! Hvalpene har det ellers fint og mor Kelly har det også godt.

Så er det sikkert og vist: Kelly er drægtig og vi forventer hvalpe den 21. juli. Alle hvalpene er afsat på forhånd, men du skal være velkommen til at kontakte os alligevel hvis interessen er der. Hvis hun føder efter planen, vil hvalpene være klar til at forlade hjemmet den 15. September. Vi glæder os så meget til at se de små hvalpe..

 


En hvalp hos os, er en del af en helt almindelig familie, hvor de bliver født og vokser op i vores hjem og i hænder på os og vores tre børn. De bliver vænnet til hverdagens lyde og larm fra div. maskiner, fra støvsugeren og vores andre hunde i form for leg og opdragelse. Hvalpene kommer til dyrlægen mindst to gange og dermed får de også mindst to køreture i bilen. Vi gøre meget for at socialisere og give kærlighed til hver enkelt hvalp. Hvalpen har fået ormekur to gange og er opvokset på kvalitetsfoder. Vores telefon er altid åben om enten du har købt eller overvejer at købe en hvalp.

Med vores hvalpe følger:

  • DKK stambog
  • DKK købskontrakt
  • Sundhedsbog fra dyrelægen
  • Hvalpen er blevet vaccineret 1. gang
  • Hvalpen har fået sundhedstjek
  • Hvalpen er blevet chipmærket
  • Håndklæde eller tæppe som dufter hjemligt
  • Hvalpepakke
  • Lidt foder som hvalpen er vant til
  • Råd og vejledning