Om Os

Vi er en familie på to voksne og tre børn, med to dejlige Cocker Spaniels og nogen Mopser. Vi bor lidt nord for Kalundborgs centrum, i et hus med masser af græs, frisk luft og plads til vores hunde. Vi arbejder begge to i Kalundborg på skiftehold og det betyder for vores hunde, at vi tit er hjemme hos dem om dagen, ihvertfald en af os.

Art Norbells er stueopdræt på hobbyplan. Vi er en lille kennel uden hundegård og vores hunde bor hos os i huset og er en del af vores hverdag med tre børn i alle aldre. Det betyder meget for os at de trives sammen og kan omgåes andre mennesker. Vi nyder at gå en del på hundeudstilling, for os er det nogle dejlige timer i hundenes tegn.

Vi laver et enkelt kuld dejlig hvalpe om året og vi stræber efter mentalt stærke og fysisk sunde hvalpe som kan fungere godt hos enhver familie, men også hvalpe som er racetypiske og som vil kunne gøre det godt på en udstilling og derfor gør vi meget ud af at finde den rigtige kombination for at lave det bedste kuld, både sundheds og udstillings mæssigt. Vi giver kærlighed og tryghed til hver enkel hvalp og fra fødslen er de i hænderne på os og vores børn næsten konstant. De bliver hverdagspræget i form af lyde og forskellige besøgs oplevelser og leg med vores voksne hunde.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har gennemgået DKK’s opdrætteruddannelse: