Om Os

Vi er en familie på to voksne og tre børn, med en enkelt dejlig Cocker Spaniels og tre Mopser. Vi bor lidt nord for Kalundborgs centrum, i et hus med masser af græs, frisk luft og plads til vores hunde.

Art Norbells er stueopdræt på hobbyplan. Vi har opdrættet Cocker Spaniels siden 2006 men i dag er det Mopserne som har vundet vores hjerter og kun dem vi opdrætter. Vi er en lille kennel uden hundegård og vores hunde bor hos os i huset og er en del af vores familie. Det betyder meget for os at de trives sammen og kan omgås andre mennesker. Vi nyder at gå en del på hundeudstilling, for os er det nogle dejlige timer i hundenes tegn. Blandt andet har vores han hund Navy (Art Norbells Home Run) vundet titlen som mest vindende hund i Klubben for Små Selskabshunde (KSS)  i 2019.

Vi laver et enkelt kuld dejlig hvalpe om året og vi stræber efter mentalt stærke og fysisk sunde hvalpe som kan fungere godt hos enhver familie, men også hvalpe som er racetypiske og som vil kunne gøre det godt på en udstilling og derfor gør vi meget ud af at finde den rigtige kombination for at lave det bedste kuld, både sundheds og udstillingsmæssigt. Vi giver kærlighed og tryghed til hver enkel hvalp og fra fødslen er de i hænderne på os næsten konstant. De bliver hverdagspræget i form af lyde og forskellige besøgs oplevelser og leg med vores voksne hunde.

Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Vi har gennemgået DKK’s opdrætteruddannelse: